Ježek / Duel / Ke stažení / Export pohledávek do KB ve formátu CKM

Soubory ke stažení

Export pohledávek do KB ve formátu CKM

Ilustrační obrázek

12.05.2011

Připravili jsme pro Vás doplněk, který slouží pro export pohledávek do Komerční banky v elektronické podobě. Prostřednictvím externí aplikace jednoduše vyberete příslušné doklady a vytvoříte z nich dávku pro banku v podobě CKM souboru.

Soubor Velikost Popis
exe ckm.exe 6,03 MB Spustitelný soubor programu CKM.

==Pracovní postup== Stáhněte si a zkopírujte soubor CKM.exe do požadovaného umístění. Do stejného místa budou později soubory pro banku *.CKM automaticky ukládány.

Při prvním spuštění aplikace zadejte přihlašovací údaje shodné s přihlašovacími údaji které používate při přístupu do programu DUEL. Jedná se o Název profilu, Jméno uživatele a Heslo uživatele programu DUEL. Pokud zaškrtnete volbu Pamatovat poslední přihlášení nebudete již muset v budoucnu tyto údaje vyplňovat.

Poté co se program CKM.exe úspěšně připojí k databázi SQL Serveru vyberte správnou firmu v menu Firma. Zároveň máte možnost označit volbu Pamatovat poslední, díky tomu bude možné při příštím exportu tento krok vynechat.

Po výběru firmy program automaticky načte z agendy Závazků a pohledávek všechny doklady s filtrem typ Pohledávka, částečně nebo zcela neuhrazeno. V seznamu zobrazených dokladů jednoduchým označením v prvním sloupci vyberte ty, které chcete exportovat. Dále pokračujte stiskem tlačítka Exportovat v horní části formuláře. V dalším kroku budete vyzváni k zadání čísla zástavní smlouvy (číslo bude vyžadováno před každým exportem).

Po zadání a potvrzení čísla zástavní smlouvy program oznámí, že došlo k vygenerování souboru pro banku s odkazem na umístění souboru *.CKM Pokud hlášení o úspěšném exportu potvrdíte máte v posledním kroku možnost vytisknout opis exportované dávky.

Zpět na přehled